UDDANNELSE
Midtjysk Turisme

Danske Destinationer

Formålet med foreningen er at øge graden af koordinering, samarbejde og vidensdeling omkring arbejdet med at skabe internationalt synlige og stærke destinationer i Danmark.

Foreningen Danske Destinationer blev stiftet den 18. august 2009 på initiativ af en række stærke destinationer i dansk turisme.

Indsatsområder

Foreningens arbejde er koncentreret omkring følgende indsatser:

  • Destinationsudvikling
  • Fremtidens turistinformation/værtsskab
  • Oplevelsesudvikling
  • Finansieringsmodeller
  • Synlighed/branding

Der er pt. 12 medlemmer i foreningen: Toppen af Danmark, Destination Djursland, Destination Ringkøbing Fjord, VisitSydvestjylland, VisitAalborg, VisitJammerbugten, Destination Bornholm, VisitNordsjælland, VisitAarhus, VisitOdsherred, Destination Fyn og Business Lolland-Falster.

Indsatser

Foreningen arbejder med diverse netværksaktiviteter og videndeling i forbindelse med erfa-grupper, seminarer og studieture. Derudover udbyder foreningens medlemmer konsulentydelser.

I efteråret 2012 modtog Danske Destinationer en bevilling på 3,5 mio. kr. fra Arbejdsmarkedets Feriefond til projektet "Feel Like". Lone Daubjerg er projektleder på "Feel like", som du kan læse mere om her.

Midtjysk Turisme er sekretariat for Danske Destinationer. I sekretariatet sidder Trine Lundorf (sekretariatsleder) og Lone Daubjerg (sekretariatssmedarbejder).

Læs mere om Danske Destinationer på www.danskedestinationer.dk

RELATERET INDHOLD

Målgruppebeskrivelser

Målgruppebeskrivelser

Online markedsføring giver mange muligheder for at kommunikere med flere forskellige målgrupper, men forudsætter til gengæld at man kender til målgruppernes online adfærd.