UDDANNELSE
Midtjysk Turisme

Stærke Feriesteder Øst

Destination Djursland er en regional styrkeposition på kystferieproduktet og vil derfor  som operatør på forretningsområdet  'Stærke Feriesteder' gennemføre handlingsplanen for destinationens udviklingsstrategi ”Djursland – vækst gennem oplevelser ”. Den overordnede vision er at udvikle en mere sammenhængende og oplevelsesrig kystferiedestination.

Destination Djursland er allerede et stærkt brand for den familievenlige ferie med rige muligheder for såvel attraktionsbaserede som naturbaserede oplevelser. 

Målet er nu at gøre Djursland som ferieområde mere konkurrencedygtigt på det internationale marked gennem modning og udvikling af produktudbuddet. Derudover skal Djurslands synlighed på den internationale scene styrkes gennem et stærkt brand og målrettet markedsføring.

Operatørrollen for Stærke Feriesteder Øst gennemføres af Fonden Destination Djursland på vegne af partnerskab mellem Norddjurs kommune, Syddjurs Kommune og Fonden Destination Djursland

Indsatser

Destination Djursland har gennem de seneste mange år arbejdet med at udvikle og styrke organiseringen af turismen på Djursland i regi af arbejdet med DMO (Destination Management Organization). I den forbindelse er der blandt andet sat fokus på at professionalisere samarbejdet mellem det private og offentlige.

Siden august 2012 er der blevet arbejdet med en række indsatser i regi af handlingsplanen ”Djursland – vækst gennem oplevelser”. Læs mere om indsatserne her.