UDDANNELSE
Midtjysk Turisme

Den Digitale Værktøjskasse

Den Digitale Værktøjskasse – version 2.0.

Hos Midtjysk Turisme har vi gennem forskellige projekter og kommunikationstiltag arbejdet med vigtige spørgsmål som: ”Hvordan møder vi den digitale turist i vores kommunikation og markedsføring?” og ”Hvordan opnår de midtjyske destinationer og turismeaktører størst mulig synlighed på det internationale marked med så få omkostninger som muligt?”.

Vi har derfor samlet tips og tricks, guides, artikler og best cases på de mest populære digitale platforme, så du kan blive inspireret til selv at gå i gang med din digitale indsats. Den digitale udvikling går stærkt, så Den Digitale Værktøjskasse vil løbende blive opdateret med de nye trends. Vælg den platform, du gerne vil arbejde med og kom godt i gang med hjælp fra Den Digitale Værkstøjskasse 2.0

Kom videre til Den Digitale Værktøjskasse

Lidt om baggrunden for Den Digitale Værktøjskasse

  • Værktøjskassen blev første gang udgivet som en håndbog i 2009
  • Efterfølgende er den opdateret i en nyere version.
  • Håndbogen er distribueret til mere end 2000 turismevirksomheder, og anvendes flittigt i arbejdet med digital markedsføring og kommunikation.

Siden den første udgivelse er der sket meget med de forskellige platforme, som er beskrevet i håndbogen, og nye er kommet til. I erkendelse af at mulighederne på de digitale platforme konstant ændrer sig, har vi valgt at opbygge en side, hvor vi har samlet vores og andres viden om de digitale medier, og som vi håber, vil give dig inspiration til at optimere din digitale markedsføringsindsats. Indholdet på siden er ikke udtømmende, og vi forventer løbende at kunne opdatere siden med ny viden omkring de digitale platforme.

RELATERET INDHOLD

Sociale medier

Vi er online som aldrig før, og nettet har vendt op og ned på den måde, vi agerer på. Også turisterne har taget de mange ny muligheder i de digitale medier til sig. De nøjes ikke længere med at søge efter turistinformation som passivt læses på nettet. Turisterne stiller spørgsmål, debatterer, anmelder og deler feriebilleder og videoklip på nettet.

Nye personaer

Nye personaer

Ønsker du et nuanceret kendskab til dine målgrupper? Midtjysk Turisme har udarbejdet 20 personaer, der kan hjælpe dig til at kommunikere bedre med dine gæster.