UDDANNELSE
Midtjysk Turisme

Efter besøget

Ved at skabe loyale kunder, opnår en virksomhed tre vigtige adfærd hos kunden: Fatsholdelse, Genkøb og Word of Mouth. Dermed har du kunder, du kan bruge som ambassadører, som køber dit produkt igen og igen samt du fastholder kunderne i en lang årrække.

Men du skaber ikke loyale kunder fra den ene dag til den anden. Det kræver engagement at få kunderne til at føle sig værdsat samt give den rette oplevelse af opmærksomhed. Men lykkes det, så er vejen banet for loyale kunder.

Der findes en lang række tiltag til at skabe loyaliteter og ikke mindst fastholde loyaliteten. Nogle af de mest anvendte er kundeklubber og loyalitetskort. I turistbranchen benyttes ofte loyalitetesskabende metoder som årskort til attraktioner og bonusordninger på hoteller.

Midtjysk Turisme sætter i efteråret 2014 fokus på loyalitet på et seminar.

Vi samler løbende nye tendenser og inspiration omkring emnet. Herunder finder du listen over de seneste artikler.

Artikel  
Sådan skaber ARoS og Scandic loyale gæster Læs mere

RELATERET INDHOLD

Fremtidens Turistservice

Den personlige øjeblikkelige kommunikation med turisten og dennes forventninger til servicen stiller de midtjyske destinationer over for en række udfordringer i forhold til den måde, turistbureauer arbejder på i dag.

Kunderelation & CRM

Som virksomhed skal du skabe relation til kunderne, så du ved hvornår du kan skabe et mer- og et krydssalg og ikke mindst til hvilke kunder.