UDDANNELSE
Midtjysk Turisme

Før besøget

Analyser viser, at et stigende antal turister søger inspiration om og køber deres rejse på nettet via computer, tablets m.v.

Blandt det turisterne i Danmark helst vil booke online er adgang til attraktioner, museer, guidede ture mv. Nogle turister booker allerede inden afrejse. Andre vælger destination efter, hvor de kan se, at der findes konkrete bookbare oplevelsesprodukter, og vælger først at gennemføre bookningen senere. Bookingmuligheder er dermed også en væsentlig beslutningsfaktor.

Det er vigtigt at sætte fokus på bookingklare turismeprodukter med det formål at øge omsætningen af de eksisterende midtjyske turismeprodukter og sikre en mere professionel håndtering af produkter og gæster.

Den store udfordring er, at få sine produkter ud til turisterne på de rette digitale platform, så de er klar over muligheden for at booke før og under ferien. Købs- og beslutningadfærden ændrer sig kontinuerligt og du vil her kunne finde de seneste tendenser og tal.

Vi samler løbende nye tendenser og inspiration omkring emnet. Herunder finder du listen over de seneste artikler.

Artikel  
Tiltræk internationale gæster med Booking.com Læs mere
Airbnb: Også en salgskanal for professionelle udlejere Læs mere
Få en højere placering på Google med de rigtige søgeord Læs mere
15 tips til øget omsætning Læs mere
4 tips: Sådan skaber du mere salg med billeder online Læs mere
3 tips til at salgsoptimere din hjemmeside Læs mere
Norsminde Kro tjener millioner, før gæsterne kommer på besøg Læs mere
Augmented reality i turistbrochure Læs mere
14 digitale marketing trends Læs mere
Få en højere placering på Google Læs mere

 

 

RELATERET INDHOLD

10 digitale trends i hotelbranchen

Udviklingen inden for service og digitalisering går stærkt og på et netop afholdt webinar afholdt af The Wall Street Journal, tager de pulsen på de seneste digitale trends, der bl.a. benyttes på Mariott Internationals hoteller.