UDDANNELSE

Under besøget

Turisterne er krævende forbrugere og er vant til at kunne få aktuel nu-og-her information og det forventes, at der er stillet teknologier til rådighed som kan forsyne dem med præcis det produkt eller den information som der er behov for i deres konkrete situation. 

Udover teknologien, så forventer turisterne også en, at frontpersonalet kan være behjælpelig med svar på en lang række spørgsmål. Det kræver selvfølgelig en del indsigt fra frontpersonalets side. Men kombineret med teknologien, så kan det give turisterne en oplevelse af høj service. Denne direkte kontakt med turisten kan også skabe mersalg.

Kort sagt skal de midtjyske turismeaktørerer udvikle deres turistservice. Det betyder mere fokus på kommunikationen til turisten – og i den forbindelse salg. Det handler i høj grad om at vide, hvornår turisten har brug for hvad. Dette skaber tilfredse kunder, der gerne vil tilkøbe.

Midtjysk Turisme afholder en række kurser, hvor omdrejningspunktet er salg & service. Både før, under og efter turisten besøger os. Der lægges vægt på turistens købs- og beslutningsadfærd samt hvordan forskellige turisttyper håndteres.

Vi samler løbende nye tendenser og inspiration omkring emnet. Herunder finder du listen over de seneste artikler.

Artikel  
Nye salgskompetencer øger Hjejlens omsætning med 75 procent Læs mere
Gammel Estrup intensiverer salgsindsatsen Læs mere
Kend dig selv og bliv en bedre sælger Læs mere
Touchboard som turistservice Læs mere
10 digitale trends i hotelbranchen Læs mere
App trækker digitale tråde Læs mere
Sådan bruges Augmented Reality i turismen Læs mere
Salg & Service for sæsonmedarbejdere Læs mere

RELATERET INDHOLD

Fremtidens Turistservice

Den personlige øjeblikkelige kommunikation med turisten og dennes forventninger til servicen stiller de midtjyske destinationer over for en række udfordringer i forhold til den måde, turistbureauer arbejder på i dag.

Kunderelation & CRM

Som virksomhed skal du skabe relation til kunderne, så du ved hvornår du kan skabe et mer- og et krydssalg og ikke mindst til hvilke kunder.